Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Reacţia lui Victor Angelescu după Mioveni – Rapid: ”Am avut 2 penalty-uri neacordate!”. Schimb de replici cu Cristian Balaj

Rapid Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21022474/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Victor Angelescu, acţionar la Rapid Bucureşti, a afirmat că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în meciul cu CS Mioveni (0-0), însă a subliniat că nu îi bănuieşte pe centrali de rea-voinţă, ci de greşeli umane.

Omul de afaceri consideră că ”alb-vişiniii” trebuiau să primească alte două penalty-uri cu formaţia argeşeană, iar lovitura de pedeapsă transformată iniţial de Marko Dukandzic şi ratată ulterior nu avea acoperire regulamentară pentru a fi repetată.

Schimb de replici între Victor Angelescu şi Cristian Balaj

”Eu zic că sunt foarte clare. Eu cred că am avut 3 penalty-uri (n.r. – două neacordate). Nu înţeleg de ce au repetat penalty-ul. Sincer, nu cred că este rea-voinţă, se mai întâmplă să mai greşească arbitri. Să îl întrebaţi pe domnul Balaj, că spunea că Rapidul e cea mai avatajată echipă de arbitri.

În prima repriză am jucat destul de slab, cel puţin pe partea ofensivă. În schimb în a doua repriză, am avut vreo 3 ocazii şi am avut şi penalty-uri neacordate.”, a declarat Victor Angelescu, acţionar la Rapid, pentru Prima Sport.

Reacţia lui Cristian Balaj nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul ”cavaler al fluierului”, oficial al ”feroviarilor” în prezent, a intervenit în direct pentru a-şi exprima punctul de vedere.

”Eu m-am referit, în mod special, la ceea am păţit în Giuleşti. Din punctul meu de vedere, mi-am exprimat o opinie după 16 ani de Liga 1, 14 ani de arbitru FIFA, 340 de meciuri în Liga 1, 140 în meciurile internaţionale legat de ce s-a întâmplat în Giuleşti!”, a răspuns Cristian Balaj, preşedintele campioanei CFR Cluj, într-o intervenţie tot în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Ulterior, Angelescu a explicat că a fost deranjat de comentariile oficialului clujenilor referitoare la meciul dintre Rapid şi Universitatea Cluj, în condiţiile în care CFR Cluj nu a fost implicată în partidă. Balaj l-a asigurat că respectă formaţia giuleşteană, conducerea acesteia şi suporterii, şi doar şi-a exprimat o opinie în calitate de fost arbitru.

Sursa foto: Sport Pictures  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele