Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

VIDEO EXCLUSIV ǀ Verdictul lui Florin Răducioiu despre eroarea de arbitraj din FCSB – Voluntari: ”11 metri clar, este o ruşine!”

FCSB Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21356613/2/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

Florin Răducioiu a comentat cea mai controversată fază de arbitraj din remiza albă dintre FCSB şi FC Voluntari.

Specialistul emisiunii ”Fotbal Show” consideră că formaţia ”roş-albastră” a fost privată spre finalul partidei de un penalty clar, ceea ce reprezintă o ruşine în contextul posibilităţilor avansate oferite de VAR.

Florin Răducioiu a tranşat discuţia

”Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 11 metri clar, este o ruşine!”, a spus direct şi succint Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă.

În minutul 87 a avut loc o fază extrem de controversastă. Ovidiu Popescu a reluat în forţă, iar mingea l-a atins pe Paz. Fundaşul celor de la Voluntari nu avea mâna lipită de corp.

Surprinzător, sistemul de arbitraj VAR nu a intervenit, dar nici centralul, astfel tabela de marcaj a rămas neschimbată până la fluierul de final.

FCSB are 30 de puncte şi e lider, în timp ce FC Voluntari e pe 12, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele