Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO EXLUSIV | Florin Răducioiu a desemnat omul meciului Universitatea Craiova - Farul Constanţa

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21468085/1/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-21-01-2024.jpg

Farul Constanţa a câştigat partida din această seară împotriva Universităţii Craiova. Meciul a fost transmis în direct pe Prima Sport 1.

Florin Răducioiu, aflat în studioul "Fotbal Show", a fost impresionat de evoluţia lui Louis Munteanu (21 de ani) care a înscris golul victoriei pentru Farul.

"Este omul meciului. Este un jucător care a fost tot timpul periculos, care dă profunzime echipei lui Hagi. Vorbeam şi cu Vio, asta făceam şi noi pe vremea noastră. Foarte multe ocazii pe care le-a avut Farul s-au datorat rapidităţii pe care o aveau coechipierii în verticalizarea lui, care are intr-adevăr un sprint important.

E adevărat, a ratat foarte mult, dar oricum a fost un pericol constant, pe axul central, acolo unde Maldonado a fost un adevărat dezastru în această seară.", a declarat Florin Răducioiu pentru Prima Sport.

 

Farul o bate pe Craiova şi urcă pe loc de play-off

Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a deschis repede scorul în meciul de pe Oblemenco, prin reuşita lui Rivaldinho din minutul 14. Creţu le-a adus egalarea oltenilor în minutul 36, care s-au văzut conduşi din nou 7 minute mai târziu, Louis Munteanu stabilind scorul final al meciului, 1-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele