Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Farul - CS Mioveni 2-1. Trupa lui Hagi ”smulge” cu greu victoria

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20906105/3/farul-constanta-cs-mioveni-superliga-superbet-4-11-2022.jpg

Farul Constanţa a învins greu, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 28, iar oaspeţii au egalat în minutul 37, pe contraatac, Carnat înscriind golul echipei din Mioveni.Golul victoriei gazdelor a venit în minutul 85, când Torje i-a pasat lui Robert Moldoveanu şi acesta a înscris.

Farul este în fruntea clasamentului Superligii, cu 40 de puncte, la opt puncte distanţă de Rapid, care are un meci mai puţin disputat.

VIDEO | Farul - CS Mioveni 2-1 (Pitu 28, Moldoveanu 85 / Carnat 37), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă, Grameni - Torje, Alibec, A. Pitu
  • CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Al. Iacob, Burnea - Oancea, D. Toma, Lixandru, V. Popa, Şerbănică - Carnat, Krasniqi

Minutul 90+4: Final de meci! Farul se impune cu 2-1.

Minutul 85: GOL Farul! Torje îl angajează foarte bine pe Moldoveanu, care deviează din alunecare în poartă. Mingea a lovit bara interioară.

Minutul 67: Popescu are o paradă de senzaţie la şutul lui Torje.

Minutul 53: Krasniqi are şansă mare de a marca, dar trimite în plasa laterală.

Minutul 49: Torje înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 42: Alibec trimite puţin peste poartă din lovitură liberă de la 20 de metri.

Minutul 37: GOL Mioveni! Carnat pleacă foarte bine de la limita offside-ului şi îşi valorifică viteza. Atacantul oaspeţilor egalează din poziţie de singur cu portarul. Reuşita a fost validată de VAR.

 

Minutul 28: GOL Farul! Torje pasează excelent la Pitu. Tânărul atacant scapă singur cu portarul advers şi marchează al treia sa reuşită stagională.

Minutul 17: Torje trimite în forţă din interiorul careului peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

Farul merge perfect în campionat, unde nu a mai pierdut de şapte runde şi se află pe primul loc, la cinci puncte de locul doi, ocupat de Rapid. Elevii lui Gică Hagi nu au făcut o partidă grozavă cu FCU Craiova, dar au obţinut cele trei puncte în final şi acum ţintesc o nouă victorie în confruntarea cu ”lanterna roşie” a SuperLigii României.

CS Mioveni este opusul constănţenilor când vine vorba de forma din campionat, unde nu au mai obţinut o victorie de la începutul lui septembrie, când reuşeau să o învingă surprinzător pe Sepsi, 1-0. Piteştenii au făcut o primă parte bună împotriva revelaţiei din Liga 1, Hermannstadt, dar au cedat în a doua repriză şi meciul s-a încheiat 2-0.

În ultimele trei întâlniri oficiale dintre cele două echipe, două au fost câştigate de Farul şi una s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele