Ultima oră
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"

VIDEO ǀ FC Botoşani – CS Mioveni 1-1. Piteştenii au egalat pe finalul meciului, în urma unui penalty

FC Botoșani Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21046407/1/cs-mioveni-fc-botosani-superliga-superbet-23-10-2022-2.jpg

FC Botoşani a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Cs Mioveni în primul meci al ultimei etape din sezonul regular al Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Mutombo, la un corner executat de Mailat. Oaspeţii au reuşită să egaleze în minutul 88, prin Bogdan Rusu, dintr-un penalti dictat de arbitrul Chivulete, după un contact între Pap şi Krasniqi.

FC Botoşani – CS Mioveni 1-1 (Mutombo G. 13' \ B. Rusu 88' (p))

Echipele de start:

  • Botoşani: E. Pap - Petro, Sadiku, Mutombo, A. Dragu - A. Ivanov, Zabou, Dican - Cioiu, Camara, Mailat
  • Rezerve: Ducan - Patache, Şeroni, Mboko, E. Florescu, G. Ionuţ, A. Burlacu, M. Roman I, Carmel
  •  
  • CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea - Lixandru, Panait, V. Pop - Carnat, B. Rusu, Diallo
  • Rezerve: F. Croitou - Balaur, Mboumbouni, Lepistu, Toma, Rădescu, Antal, Buziuc, B. Krasniqi

Min. 90+3: Final de partidă! Piteştenii au egalat pe finalul meciului, în urma unui penalty 

Min. 88: GOOOL marcat de CS Mioveni! Pap are o intervenţie imprudentă în careu, iar centralul partidei dictează lovitură de la 11 metri. Bogdan Rusu transformă penalty-ul fără emoţii şi egalează.

Min. 77: Şansă mare de a egala pentru Mioveni! Burnea trimite periculos din afara careului, dar Pap scoate de sub bară.

Min. 71: Ocazie pentru FC Botoşani! Zabou pătrunde în care şi trimite înspre poarta lui Mioveni, dar Greab reţine fără mari emoţii.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 27: Ocazie mare pentru moldoveni! Cioiu trimite un şut din afara careului, dar Greab parează încercarea.

Min. 13: GOOOL marcat de FC Botoşani! Mutombo se înalţă în careul piteştenilor şi deschide scorul cu o lovitură de cap precisă.

Min. 7: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Mailat trimite un şut puţin pe lângă poartă, după ce a fost servit de Cioiu.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Situaţia celor două echipe după 29 de etape din Superligă:

  • FC Botoşani: locul 12 (primul care evită barajul de menţinere în Superligă), 7 victorii, 10 egaluri, 12 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 43 de goluri primite, 31 de puncte.
  • CS Mioveni: locul 16 (ultimul, retrogradabil), 4 victorii, 9 egaluri, 16 înfrângeri, 22 de goluri marcate, 44 primite, 21 de puncte.

Forma celor două echipe în Superligă, în ultimele 5 jocuri:

  • FC Botoşani: 4 înfrângeri şi un egal (1-0 acasă la FC ”U” Craiova, 1-2 acasă cu Rapid, 2-0 pe terenul Universităţii Cluj, 1-1 acasă cu Sepsi OSK şi 3-1 la Arad cu UTA).
  • CS Mioveni: o victorie, două înfrângeri şi două egaluri (victorie 2-0 acasă cu Chindia Târgovişte, 0-3 pe teren propriu cu FC Voluntari, 2-1 cu FC ”U” Craiova pe Ion Oblemenco, 0-0 acasă cu Rapid, 2-2 pe terenul Universităţii Cluj).

CS Mioveni – FC Botoşani, meciul din tur, s-a terminat cu o remiză albă. Cele două echipe s-au întâlnit şi în grupele Cupei României, unde argeşenii s-au impus cu 1-0.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele