Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | FC Sevilla - Celta Vigo 1-2. Cele două formaţii luptă să evite retrogradarea

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21527065/1/celta-sevilla.jpg

Celta Vigo a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, gruparea FC Sevilla, în etapa a 29-a din La Liga.

Gazdele au marcat primele în meciul de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, şi Youssef En-Nesyri a deschis scorul în minutul 18, după un contraatac. Oaspeţii s-au impus însă în repriza secundă.

Mai întâi Iago Aspas i-a pasat decisiv lui Carles Perez şi acesta a egalat, în minutul 72. După şase minute Jonathan Bamba i-a pasat în careu lui Jorgen Strand Larsen şi norvegianul a înscris golul victoriei, al zecelea pentru el în acest sezon din La Liga. FC Sevilla a cerut un penalti în minutul 80, dar după consultarea VAR lovitura de pedeapsă nu a fost acordată şi Celta Vigo a învins cu 2-1.

În clasament, Celta a ajuns la 27 de puncte şi ocupă locul 16, apropiindu-se la un punct de FC Sevilla, care este 15, cu 28 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele