Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 3-2. Liderul rezistă cu doi jucători eliminaţi în faţa ultimei clasate

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21501143/2/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct.

Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 3-2 (Coman 6, 76 Dawa 72 / Margiotta 47, Ofosu 90+4), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru - Băluţă, Oct. Popescu, Coman
  • FC Botoşani: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu - Filip, Dican, David - Florescu, E. Lopez, Kaprof

 

Minutul 90+4: Final de meci extrem de animat! Ofosu reia din careu pentru 3-2.

Minutul 90: FCSB termină meciul fără doi jucători! După o lungă analiză la VAR, Olaru este eliminat!

Minutul 76: GOL FCSB! Coman anticipează ieşirea lui Ducan şi reia printre picioarele acestuia.

Minutul 72: GOL FCSB! Băluţă îşi arată clasa şi centrează pe 3 metri, de unde Dawa reia cu capul.

Minutul 65: Şut îl lansează perfect pe Coman, care sprintează spre poartă, dar Ducan reuşeşte să blocheze.

Minutul 56: Kaprof îl faultează din spate pe Coman şi vede al doilea cartonaş galben!

Minutul 47: GOL FC Botoşani! Târnovanu are un reflex de senzaţie, dar pe respingere Margiotta înscrie. Reuşita a fost validată la VAR.

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 45: Coman reia la vinclu din marginea careului, dar Ducan plonjează şi respinge.

Minutul 25: Băluţă rămâne singur cu portarul din unghi, dar Ducan iese bine.

Minutul 18: După intervenţia VAR, Antwi este eliminat, după ce arbitrul i-a acordat iniţial cartonaş galben.

Minutul 6: GOL FCSB! Şut îl lansează pe Coman, care îl depăşeşte pe Dimitrov şi îl învinge pe Ducan.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

FCSB conduce Superliga, după 26 de etape, cu 55 de puncte. Situaţia este diametral opusă pentru FC Botoşani, care ocupă ultima poziţie, cu 20 de puncte.

FCSB are o serie impresionantă împotriva moldovenilor, reuşind să nu piardă ultimele 13 partide directe. FC Botoşani s-a impus ultima dată pe 29 iulie 2019, cu scorul de 0-2. În acea stagiune, formaţia patronată de Valeriu Iftime a reuşit să termine pe locul 3 sezonul regular, cu un punct peste FCSB.

În actualul sezon, partida tur s-a încheiat cu victoria trupei lui Charlamabous, scor 0-1, graţie reuşitei lui Lixandru din minutul 16.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele