Ultima oră
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali

VIDEO ǀ FCU Craiova – CS Mioveni 2-1. Oltenii îi aplică primul eşec din acest an lui Dică şi visează la play-off

FC U Craiova 1948 Publicat pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21026751/1/fc-u-craiova-1948-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-01-04-2022.jpg


FCU Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii, golul victoriei a fost marcat în minutul 90. Jocul a fost marcat de o întrerupere cauzată de folosirea gazelor lacrimogene în arenă, unui suporter făcându-i-se rău.

Au înscris Chiţu ’13 şi Albu ‘90 pentru gazde şi Scarlatache ’66 pentru oaspeţi.

În minutul 77, meciul a fost întrerupt, fiind necesară intervenţia medicilor pentru un suporter căruia i s-a făcut rău deoarece în arenă s-au folosit gaze lacrimogene. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l prelua pe fan. Şi jucătorii au fost vizibil afectaţi de gazele lacrimogene. Întreruperea a durat aproximativ cinci minute.

VIDEO ǀ FCU Craiova – CS Mioveni 2-1 (Chiţu 12, Albu 90 / Scarlatache 65), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău – Paramatti, A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, G. Ganea, Bahassa – Chiţu
  • CS Mioveni: Greab –  Balaur, Mboumbouni, Scarlatache – Rădescu, V. Pop, B. Lepistu, D. Toma, Pedroso – Buziuc, B. Krasniqi

Minutul 90+9: Fluier final! FCU Craiova se impune cu 2-1.

Minutul 90: GOL FCU Craiova! Paramatti centrează din flancul drept. Albu şutează spectaculos din prima în bară, mingea se loveşte de Greab, apoi intră în poartă.

Minutul 77: Panică la Craiova! Unui fan i s-a făcut rău. Ambulanţa a intervenit din fericire foarte repede. Motivul este legat de faptul că forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, pentru a calma spiritele.

Minutul 71: Bahassa execută excelent o lovitură liberă, dar Greab are o paradă de senzaţie.

Minutul 66: GOL CS Mioveni! Pop trimite din corner. Portarul Gurău nu iese pe minge, iar Scarlatache profită şi restabileşte egalitatea, cu o lovitură de cap.

Minutul 51: Scarlatache reia din primă după un corner, însă apărarea gazdelor respinge.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 43: Albu trage din afara careului, portarul Greab nu reuşeşte să prindă mingea, care ajunge la Ganea, însă portarul celor de la Mioveni se repliează la timp.

Minutul 12: GOL FCU Craiova! Mboumbouni pierde incredibil mingea în faţa lui Chiţu, care îi ia fundaşului mingea şi îl învinge pe Greab.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Confruntarea se anunţă mult mai echilibrată decât o arată poziţiile din clasament, deoarece ambele echipe traversează o perioadă foarte bună ca formă.

Chiar dacă se află pe ultimul loc, CS Mioveni (golaveraj 19-39, 18 puncte) s-a relansat în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind neînvinsă în ultimele 6 partide din Superligă, perioadă în care a înregistrat două victorii şi 4 egaluri.

FC ”U” Craiova, ocupanta locului 7 cu 33 de puncte şi un golaveraj de 31-30, a legat şi ea 3 succese consecutive în primul eşalon al fotbalului românesc.

  • În plus, CS Mioveni – FC ”U” Craiova, din turul sezonului regular, s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri