Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

VIDEO | Florin Maxim i-a aplicat una din cele mai dureroase înfrângeri din carieră lui Adi Mutu. ”Cred în ceea ce facem şi asta a făcut diferenţa”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21545397/2/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024-2.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor.

Antrenorul învingătoarei, Florin Maxim (43 de ani) a explicat cum gestionează pregătirea echipei şi a recomandat câţiva elevii de ai săi echipelor din Superliga.

”Probabil nu credeau că putem învinge o echipă de talia CFR-ului. Muncesc bine şi încerc să le transmit că eu cred în ceea ce facem şi asta a făcut diferenţa azi.

Sunt jucători bun, dar are nu au avut ocazia să se afirme, Coman, Iacob, Lica. Varbi la 25 de ani juca în liga a 8-a şi lucra într-o piaţă. Eu cred că au intrat deja în vederile echipelor mari. Dacă aş fi antrenor la CFR, mâine l-aş transfera pe Iacob. Sâmbătă avem meci, trebuie să câştigă”
, a spus antrenorul hunedorenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele