Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

VIDEO | Gică Hagi, foarte supărat de ziua sa! ”Toată lumea ţipă la televizor. Eu am văzut nişte lucruri”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21483665/2/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024-3.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Deşi a fost ziua sa, iar Farul nu a pierdut în faţa liderului, Gică Hagi a avut un discurs foarte dur la flash-interviuri. Arbitrajele din ultima perioadă l-au enervat pe ”Rege”.

”Toată lumea ţipă la televizor. Eu am văzut nişte lucruri. Să nu îi dai penalty lui Louis, să îi dai galben, să fie suspendat. Să ai gol valabil. Al meu e în afara careului, Dawa e în careu. Cum poate să fie în faţa lui, e incredibil.

L-a atins, e penalty, s-a văzut clar, a văzut tot stadionul. Faza cealaltă nu s-a dat, nicio reluare la Louis.

În prima repriză nu am făcut nimic, dar din minutul 55 am jucat bine şi meritam cel puţin două goluri. Asta e, mergem cu un punct acasă. Fotbalul e greu, mergem înainte.

Şi nu voia să dea penalty la un penalty clar. S-a dus să analizeze. Nu am vorbit cu arbitrii, nu pot să le fac pe toate. Şi pe Louis l-a călcat în careu şi tot el a luat galben. La Grameni ce a fost? Ăla nu e penalty? Toţi ai mei au simulat? Asta e, mergem înainte, trebuie să ne luptăm. Zic şi eu la TV, cum zice toată lumea”,
a răbufnit Hagi.      

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele