Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

VIDEO | Lazio a produs o surpriză de proporţii! PSG s-a impus cu Sociedad

Champions League Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21491954/2/profimedia-0846678188.jpg

Spectacolul din Champions League revine pe canalele Prima Sport şi online pe PrimaPlay.roLazio - Bayern şi PSG - Real Sociedad se văd de la ora 22, în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4K, respectiv Prima Sport 2.

  • Toate fazele importante şi golurile din cea mai tare competiţie inter-cluburi se pot vedea în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Lazio - Bayern 1-0 (Immobile 69)

Echipele de start

  • Lazio: Provedel - Marusic, Romagnoli, Gila, Hysaj - Guendouzi, Cataldi, Alberto - Isaksen, Immobile, Anderson.
  • Bayern: Neuer - Mazraoui, Upamecano, Kim, Guerreiro - Kimmich, Goretzka - Sane, Muller, Musiala - Kane.

Minutul 90+5: Fluier final la Roma! Lazio o învinge pe Bayern cu 1-0.

Minutul 69: GOL LAZIO! Italienii primesc o lovitură de la 11 metri, iar Upamecano primeşte roşu după o intrare criminală! Imagini superbe de la Roma!

Minutul 40: Tiki-taka bavareză la Roma! Musiala nu a putut înscrie după o fază superbă reuşită de jucătorii lui Bayern.

Minutul 1: A început partida!

 

PSG - Real Sociedad 2-0 (Mbappe 58, Barcola 71)

Echipele de start

  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Pereira, Beraldo - Zaire-Emery, Ruiz, Vitinha - Dembele, Mbappe, Barcola.
  • Real Sociedad: Remiro - Traore, Zubeldia, Le Normand, Galan - Mendez, Zubimendi, Merino - Kubo, Andre Silva, Barrenetxea.

Minutul 90+4: Fluier final la Paris! PSG se impune cu 2-0.

Minutul 71: GOL PSG! Barcola face 2-0 şi rezolvă, în mare parte, soarta partidei.

Minutul 63: Ocaize PSG! Mbappe a fost aproape de dublă, dar mingea trimisă de starul francez nimereşte bara.

Minutul 58: GOL PSG! Mbappe deschide scorul în urma unui corner.

Minutul 45: Ocazie Sociedad! Merino a trimis mingea spre poartă cu un şut năprasnic, dar balonul a nimerit doar transversala!

Minutul 6: Ocazie PSG! Mbappe scapă singur cu Remiro, dar portarul spaniolilor reuşeşte să respingă şutul francezului.

Minutul 1: A început partida!

 

Bayern a terminat pe primul loc grupa A, fără să fie învinsă şi a adunat 16 puncte în cele 6 partide disputate. Bavarezii au pierdut puncte doar în partida cu Copenhaga, ocupanta locului 2 din acestă grupă, în rest au avut doar victorii.

De cealaltă parte, Lazio a încheiat pe poziţia a doua în grupa E, din care au mai făcut parte Atletico Madrid, Feyenoord şi Celtic. Italienii au înregistrat în această grupă 3 victorii, 2 înfrângeri şi in egal, reuşind să adune 10 puncte în 6 meciuri.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a fost tot în ”optimile” Champions League, când nemţii au trecut mai departe fără mari probleme, după 6-2 la general.

PSG a încheiat pe locul 2 grupa F ,din care au mai făcut parte Borussia Dortmund, AC Milan şi Newcastle. Parizienii au adunat 8 puncte, după ce au înregistrat 2 victorii, 2 înfrângeri şi 2 egaluri.

De cealaltă parte, Real Sociedad a terminat pe prima poziţie grupa D, din care au mai făcut parte Inter, Benfica şi Salzburg. 12 puncte au adunat spaniolii, precum ”nerazzurri”, şi au terminat neînvinşi grupa de calificare, cu 3 victorii şi 3 egaluri. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri