Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

VIDEO | Liverpool - Brighton 2-1. Victorie imensă pentru trupa lui Klopp, care a urcat pe primul loc în Premier League

Premier League Publicat pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21542632/1/profimedia-0861399232.jpg

Liverpool a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Brighton, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Angliei, în care a revenit de la 0-1.

Brighton a deschis scorul prin Welbeck, în minutul 2, după ce apărare „cormoranilor” a bâlbâit o minge în careu. Liverpool a atacat furibund poarta oaspeţilor şi a reuşit în cele din urmă să egaleze, prin Luis Diaz.

Trupa lui Jurgen Klopp a marcat golul victoriei în minutul 65, după ce Salah a înscris fără probleme, în urma unei pase excelente primite de la Mac Allister.

Liverpool este lider în clasament, cu 67 de puncte, în timp ce Brighton este pe 9, cu 42 de puncte.

Ultima partidă a etapei, Manchester City – Arsenal, are loc tot duminică.

VIDEO | Liverpool - Brighton 2-1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele