Ultima oră
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21570175/1/munteanu.jpg

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

A fost din nou un meci de excepţie pentru Louis Munteanu, care a reuşit un gol şi o pasă decisivă. Acesta speră să ajungă în cele din urmă la echipa naţională şi să joace la EURO.

”Suntem fericiţi că dăm dovadă de caracter. Suntem fericiţi că jucăm aşa în play-off. Anul trecut to t10 goluri am daa, acum sper să le depăşesc.

Nu ştiu nici eu. Eu vreau să plec afară, dar să vedem ce oferte vor fi. Mai am patru meciuri aici, sunt bucuros, mă distrez pe teren.

(n.r. convocarea pentru EURO) Dacă o să joc tot aşa, cred că da. Sper să fiu şi eu acolo. Prefer să vorbesc mai mult pe teren. Nu cred că trebuie să-mi dea mie vreo explicaţie”
, a spus atacantul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele