Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO | Manchester City - Aston Villa 4-1. Luptă strânsă în trei pentru titlul din Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21546981/2/city-aston.jpg

Manchester City a dispus miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, de gruparea Aston Villa, în etapa a 31-a din Premier League.

Rodri a deschis scorul în minutul 11 pentru gazde, iar oaspeţii au reuşit să egaleze nouă minute mai târziu, când a înscris Jhon Duran. Însă restul meciului a fost al lui Phil Foden. Acesta a adus în avantaj campioana Angliei, în minutul 45+1, şi a stabilit scorul final marcând alte două goluri în minutele 62 şi 69.

Cu 67 de puncte Manchester City este pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Liverpool, ocupanta locului secund. Aston Villa are 59 de puncte şi este pe poziţia a patra.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele