Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Marseille a suferit primul eşec din acest sezon, 2-3 cu Lens

Ligue 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20408430/1/marseille-lens.jpg

Olympique de Marseille a pierdut meciul de pe teren propriu cu Lens, scor 2-3, în etapa a opta din Ligue 1, în direct pe Look Sport 2 şi www.primaplay.ro. Este primul eşec pentru OM în acest sezon, în timp ce Lens a urcat pe locul doi în clasament.

Prima repriză a fost spectaculoasă pe ‘Velodrome’, cu patru goluri. Lens a condus cu 2-0, după reuşitele lui Sotoca (9’ – penalty) şi Frankowski (27’).

Scorul la pauză a fost egal, după ce Payet (33’, 45+2’) a reuşit o ‘dublă’ pentru Marseille.

În repriza a doua, ambele echipe au avut o abordare mai prudentă. Said, introdus pe teren în minutul 63, a dat lovitura pentru Lens în minutul 71.

Dimitri Payet, 34 de ani, a disputat meciul cu numărul 600 în carieră.

Pentru OM a fost prima înfrângere din acest sezon al campionatului francez, echipa coborând de pe locul 3 pe locul 2, cu 14 puncte. Marseille are un meci mai puţin.

Pe locul secund a urcat Lens, cu 15 puncte, la nouă puncte de liderul PSG.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20408430/2/clasament-franta.jpg

Sursa foto: Twitter Olympique de Marseille

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele