Ultima oră
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti
Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan
Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League

VIDEO ǀ Micah Hamilton, gol spectaculos la debutul în Champions League pentru Manchester City

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21422425/2/profimedia-0817489258.jpg

Ultimele meciuri ale anului din UEFA Champions League se văd în direct pe canalele Prima Sport, miercuri, începând cu ora 19:45.

Mai mult decât atât, partidele se pot urmări şi pe site-ul Primsport.ro, în format video-text, unde vor putea fi văzute toate fazele importante din meciuri.

Micah Hamilton (20 de ani) a avut un debut de vis pentru Manchester City. Extrema crescută la academia ”cetăţenilor” a marcat în poarta Stelei Roşii Belgrad, cu o execuţie de fineţe.

Hamilton este o mare speranţă a lui City, dar şi a fotbalului englez, el fiind şi căpitanul echipei de Youth League a campioanei Europei en-titre.

Echipele de start:

  • Steaua Roşie: Glazer – Nedeljkovic, Djiga, Spajic, Dragovic – Kanga, Mijailovic, Hwang – Bukari, Ndiaye, Olayinka
  • City: Ortega – Lewis, Stones, Akanji, Gomez – Phillips, Kovacic – Hamilton, Matheus Nunes, Grealish – Bobb

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri