Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO ǀ Neymar a marcat golul cu numărul 110 pentru PSG din pasa lui Messi şi a ajuns al patrulea golgheter din istoria parizienilor

PSG Publicat pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

 

Cu un gol reuşit în meciul cu Brest, de sâmbătă, din Ligue 1, atacantul brazilian Neymar a devenit al patrulea marcator din istoria clubului PSG.

Neymar (30 de ani) a venit la PSG în 2017 şi a început al şaselea sezon în tricoul ”rouge-et-bleu”. El a jucat în 153 de meciuri pentru parizieni, în toate competiţiile, şi a marcat 110 goluri, dintre care 77 în Ligue 1.

Cu golul înscris sâmbătă, în meciul cu Brest, Neymar l-a depăşit pe portughezul Pauleta, care a rămas pe locul cinci în clasamentul golgeterilor all-time ai clubului din capitala Franţei.

Clasamentul marcatorilor clubului parizian este următorul:

  • 1. Edinson Cavani (Uruguay) 200 goluri;
  • 2. Kylian Mbappe (Franţa) 180 de goluri;
  • 3. Zlatan Ibrahimovic (Suedia) 156 de goluri;
  • 4. Neymar (Brazilia) 110 goluri;
  • 5. Pedro Miguel Pauleta (Portugalia) 109 goluri.

PSG a dispus sâmbătă de Brest, scor 1-0, într-un meci disputat pe teren propriu şi contând pentru etapa a şaptea din Ligue 1.

Lionel Messi a dat pasa de gol pentru Neymar, în minutul 29, iar brazilianul a marcat unicul gol al meciului.

Cu această victorie, PSG este pe locul 2 în Ligue 1, cu 16 puncte din şase meciuri jucate, având un meci mai puţin disputat decât liderul RC Lens.


Informaţii înainte de meci:

PSG – Brest, meci contând pentru etapa a 7-a din Ligue 1, va fi transmis în direct de către Prima Sport 4, sâmbătă, de la ora 18:00. Cele mai importante faze ale jocului vor fi redate de către site-ul www.PrimaSport.ro. Tripleta magică formată din Messi, Neymar şi Mbappe poate fi urmărită în acţiune şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

PSG - Brest se joacă sâmbătă, de la 18:00, în direct la Prima Sport 4. Parizienii înfruntă echipa care a încurcat-o pe OM

După 6 etape scurse din Ligue 1, PSG ocupă primul loc în clasament cu 16 puncte rezultate din 5 victorii şi un egal. Marseille, marea rivală a parizienilor, are acelaşi punctaj pe poziţia secundă, însă golaverajul face departajarea până acum: 24-4 faţă de 13-3. Din cele 24 de goluri înscrise de PSG, Neymar şi Mbappe au punctat de 14 ori, fiecare cu câte 7 reuşite. Lionel Messi şi-a trecut şi el de 3 ori numele pe lista marcatorilor.

Mult mai modesta Brest se clasează pe locul 17, primul care conduce în Ligue 2, cu doar 5 puncte adjudecate. Formaţia oaspete a câştigat o singură dată, a remizat de două ori şi s-a recunoscut învinsă în alte 3 partide. Dacă atacul este unul decent, cu 8 goluri marcate, oaspeţii de pe Parc des Princes au în acest start de sezon o defensivă catastrofală: 16 goluri primite, a doua cea mai slabă apărare după Angers (locul 19, penultimul). Totuşi, Brest a reuşit să o încurce pe teren propriu pe Marseille, într-o partidă care s-a terminat la egalitate, 1-1.

În ultimele zece meciuri oficiale dintre cele două grupări PSG s-a impus de fiecare dată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele