Ultima oră
Daniel Opriţa, pe picior de plecare de la CSA Steaua! Cine i-ar putea lua locul Daniel Opriţa, pe picior de plecare de la CSA Steaua! Cine i-ar putea lua locul
Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său ”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său
Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”

Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”
Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon

VIDEO | Nicolae Dică s-a simţit neîndreptăţit în partida cu Sepsi! ”Săracu' nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede”

CS Mioveni Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

CS Mioveni a pierdut cu 4-1 în faţa lui Sepsi şi a fost eliminată din Cupa României, în faza ”sferturilor”. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Nicolae Dică, antrenorul argeşenilor, a declarat la finalul meciului că echipa sa a jucat mai bine decât o arată scorul, iar anumite decizii luate de centralul partidei i s-au părut eronate.

”Am făcut o partidă bună, chiar dacă am pierdut 4-1. Am luat ultimele două goluri pe final de joc, am primit şi acel cartonaş roşu în minutul 45.

Prima repriză a fost echilibrată. Am încercat să jucăm un fotbal plăcut şi, în multe momente, ne-a ieşit. În a doua repriză, chiar dacă am avut un om în minus, am încercat să ţin mai sus echipa, am schimbat sistemul.

Nu ştiu de ce a făcut acel gest (n.r. Vlad Pop, la eliminare), el e un băiat mai liniştit. Din ce am înţeles, el a dat cu pieptul, nu cu capul.

Arbitrul, săracu', nici nu ştia, i-a dat altuia cartonaş roşu, apoi s-a întors. Săracu', era disperat, nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede. Nici n-a aşteptat de la VAR. Cum a fost şi la penalty, era disperat, nu ştia cum să facă să ne dea Sepsi gol.

Băi, stai liniştit, că Sepsi e o echipă foarte bună, de play-off. Săracu', nu ştia cum să facă să primim gol. În fine, nu vreau să comentez arbitrajul, cu toată că aş avea mai multe de spus”, a spus Nicolae Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele