Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

VIDEO ǀ Petrolul Ploieşti - CS Mioveni 2-0. Retrogradarea pare tot mai aproape pentru formaţia lui Dică

CS Mioveni Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21089568/2/petrolul-ploiesti-cs-mioveni-play-out-superliga-superbet-10-04-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

Petrolul Ploieşti - CS Mioveni 2-0 (Budescu 10, Mathaus 24), pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Petrolul: 31. Vâlceanu - 4. Papp, 3. Meijers, 13. Mathaus - 71. Doua, 11. Seto, 8. Jair, 7. Grozav, 5. Ţicu - 9. Irobiso, 10. Budescu
  • CS Mioveni: 12. Greab - 25. Balaur, 15. Scarlatache, 27. Garutti - 2. Sno, 7. D. Toma, 23. A. Panait, 16. I. Rădescu, 6. I. Burnea - 90. B. Rusu, 11. Benchaib

Minutul 90+3: Fluier final! Petrolul se impune cu 2-0. A doua repriză a fost săracă în faze de poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Petrolul conduce cu 2-0.

Minutul 24: GOL Petrolul! După o fază fixă, Budescu recentrează la linia careului de 5 metri, de unde Mathaus reia cu capul.

Minutul 19: Rusu înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 10: GOL Petrolul! Constantin Budescu deschide scorul cu o super execuţie din afara careului, care s-a dus aproape de vinclu!

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Petrolul Ploieşti a început grupa de play-out excelent. ”Lupii galbeni” au înregistrat două succese consecutive, iar după primele două etape se află pe primul loc în grupa retrogradării, cu 24 de puncte, o performanţă bună pentru o echipă nou-promovată.

CS Mioveni se află într-o situaţie diametral opusă. Deşi părea la început că venirea lui Nicolae Dică poate salva gruparea argeşană de la retrogradare, Mioveni a pierdut şi primele două meciuri de play-out, şi se află în continuare cu doar 11 puncte pe ultimul loc din Superligă.

În turul sezonului regular, Petrolul Ploieşti – CS Mioveni s-a terminat cu o remiză albă. În retur, Mioveniul a reuşit surpriza şi s-a impus pe teren propriu, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele