Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 1-1. Derby-ul moldav s-a terminat indecis

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21365401/2/poli-iasi-sc-otelul-galati-superliga-superbet-03-11-2023.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 15-a din Superliga. A fost al 11-lea meci egal din acest sezon pentru oaspeţi.

Gazdele au deschis scorul în minutul 31, după o greşeală comisă de Jonathan Cisse. A marcat Harrison, care a reuşit astfel primul gol pentru ieşeni. Gălăţenii au egalat în minutul 79, la primul şut pe poartă, prin Maciel.

Oţelul a trecut pe lângă victorie în minutul 81, când Silviu Lung a respins la şutul lui Latouchent. S-a încheiat la egalitate, a unsprezecea remiză pentru gălăţeni.

Echipa lui Dorinel Munteanu este pe locul 10, cu 17 puncte, iar Poli Iaşi ocupă poziţia a 11-a, cu acelaşi număr de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 1-1 (Harrison 31 / Maciel 79), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: S. Lung – M. Martac, N. Samayoa, M. Katanec, R. Ispas – Bordeianu, J. Marchioni, C. Itu – R. Alin, S. Harrison, A. Gheorghiţă.
  • Oţelul Galaţi: C. Dur-Bozoancă – M. Adăscăliţei, D. Lovric, J. Cisse, M. Zhelev – J. Cisotti, A. Lopez Varela, M. Silva – F. Maciel, A. Pop, R. Tănasă.

Minutul 90+6: Se termină egal, 1-1.

Minutul 79: GOL Oţelul! Fatai îl lansează de la mijlocul terenului pe Maciel, care înscrie din poziţie de singur cu portarul!

Minutul 63: Buş ia mingea din piciorul unui adversar şi reia din marginea careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0. În afară de gol nu s-a mai petrecut ceva notabil.

Minutul 31: GOL Poli Iaşi! Harrison primeşte o pasă de la un adversar şi reacţionează bine. Acesta găseşte un culoar de şut şi reia din 15 metri.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

Aflate la egalitate de puncte, gălăţenii au un golaveraj mai bun decât adversarii de astăzi. Oţelul este pe locul 9, în timp ce Poli Iaşi se află pe a 11-a poziţie.

Ambele echipe trec printr-o formă de zile mari. Gălăţenii au o singură înfrângere în ultimele 13 partide oficiale, în vreme ce ieşenii au tot o înfrângere în ultimele 7 meciuri.

Cele două combatante s-au întâlnit şi în stagiunea precedentă. În sezonul regular a fost 0-0, în timp ce în play-off ieşenii au câştigat ambele partide, 2-0 acasă şi 1-2 în deplasare. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele