Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

VIDEO | Sepsi - Bodo/Glimt 2-2. Covăsnenii păstrează şanse de calificare! Nordicii nu au fost de speriat

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21292952/3/sepsi-sfantu-gheorghe-aktobe-turul-3-preliminar-conference-league-10-08-2023.jpg

Sepsi OSK a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League. Ambele goluri ale covăsnenilor au fost înscrise din penalty.

VIDEO | Sepsi - Bodo/Glimt 2-2 (Alimi 47-penalty, Matei 80-penalty / Moumbagna 18, Berg 69), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly- Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, Dumitrescu- Alimi, Păun- Ion Gheorghe, Jonathan Rodriguez, Ştefănescu- Safranko
  • Bodo/Glimt: Haikin- Wembangomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan- Gronboek, Berg, Brunstad Fet- Gulliksen, Moumbagna, Pellegrino

Minutul 90+8: Fluier final! Se termină 2-2.

Minutul 90+2: Varga scoate în careu la Ştefănescu, care reia în forţă pe direcţia portarului.

Minutul 79: GOL Sepsi! Varga este faultat în careu. Centralul dictează penalty din nou, iar Matei transformă, însă se accidentează în momentul execuţiei.

Minutul 69: GOL Bodo/Glimt! Berg primeşte un balon la 25 de metri şi înscrie cu o execuţie superbă de la distanţă.

Minutul 49: Alimi îl lansează pe Ştefănescu în flancul drept. Acesta pătrunde şi trage puţin peste poartă, deşi putea pasa la alto colegi, aflaţi în poziţii mai bune de finalizare.

Minutul 46: GOL Sepsi! Bjortuft îl trage în careu pe Ştefănescu, centralul dictează penalty! Alimi transformă de la punctul cu var.

Minutul 45+6: Pauză! Bodo/Glimt conduce cu 1-0.

Minutul 18: GOL Bodo/Glimt! Pellegrino preia şi urcă din flancul stâng. Acesta scoate la Moumbagna, care reia în poartă din alergare.

 

Minutul 15: Bălaşa dă o pasă excelentă, mingea ajunge la Safranko, care reia în braţele portarului.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Sepsi a început ca din puşcă sezonul acesta şi este singura echipă din România fără înfrângere. În cele 10 partide oficiale de până acum, covăsnenii au şase victorii şi patru rezultate de egalitate.

În Conference League, Sepsi a trecut, în turul al doilea preliminar, de CSKA Sofia cu scorul de 6-0 la general. În al treilea tur preliminar, formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu i-a scos pe Aktobe, scor 2-1 la general.

De cealaltă parte, Bodo/Glimt a intrat direct în turul al treilea în competiţie. La fel ca Sepsi, norvegienii au debutat cu un 6-0 la general. Adversara a fost chiar Pyunik, echipa din Armenia care a reuşit surpriza împotriva CFR-ului în urmă cu un an.

În campionat, Bodo/Glimt se află pe prima poziţie, la egalitate cu Viking, după 19 etape.

Echipa norvegiană este de două ori mai valoroasă ca Sepsi, conform Transfermarkt. Covăsnenii sunt cotaţi la 14,66 milioane de euro, în vreme ce Bodo/Glimt are o valaore totală de 31 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt