Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

VIDEO | Spectacol total în Ligue 1! Lyon a fost egalată în minutul 90+1 de nou-promovata Clermont, după ce a condus cu 3-1

Olympique Lyon Publicat de Andrei Ionascu pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38300/20369787/1/lyon-clermont.jpg

Olympique Lyon rămâne fără victorie în noul sezon din Ligue 1, după trei etape! OL a remizat pe teren propriu cu nou-promovata Clermont, scor 3-3, în condiţiile în care a condus cu 3-1 la pauză. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+.

Moussa Dembele a deschis scorul pentru gazde în minutul 5, din penalty. Oaspeţii au egalat rapid, după autogolul lui Sinaly Diomande din minutul 12.

În minutul 21, Moussa Dembele a reuşit ‘dubla’, iar golul a fost validat după consultarea VAR, pentru un presupus ofsaid.

În prelungirile primei reprize, OL a reuşit una dintre cele mai frumoase faze din acest start de sezon. În urma unei combinaţii senzaţionale cu Houssem Aouar, Lucas Paqueta a finalizat elegant.

Clermont a dat lovitura la Lyon pe final de meci. Elbasan Rashani, introdus pe teren în minutul 69, a înscris două goluri pentru oaspeţi, în minutele 80 şi 90+1.

Lyon are doar două puncte în trei etape, iar Clermont este revelaţia startului de sezon, cu 7 puncte.

Sursa foto: Twitter OL

mail-share icon Email
viewscnt

Olympique Lyon

Ultimele articole Toate articolele