Ultima oră
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Petrila înscrie cu un şut perfect plasat VIDEO | Rapid - FCSB 2-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Petrila înscrie cu un şut perfect plasat
Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Bayern şi PSG se califică în sferturile competiţiei

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21512749/2/psg.jpg

Formaţiile Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen s-au calificat, marţi seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând în optimi de Real Sociedad, respectiv de Lazio Roma.

PSG a învins în deplasare Real Sociedad, scor 2-1, după ce în tur s-a impus cu 2-0.  Au marcat Mbape ’15, ’56 pentru Paris Saint-Germain şi Merino ’89 pentru Real Sociedad.

La Munchen, Bayern a învins cu 3-0 Lazio Roma, prin golurile marcate de Kane ’39, ’66 şi Muller ‘45+2. În tur, a fost 1-0 pentru Lazio.

Miercuri, au loc în optimi meciurile Real Madrid – Leipzig, scor 1-0 în tur, şi Manchester City – FC Copenhaga, 3-1 în tur.

La 12 martie se vor disputa partdele Arsenal – FC Porto (0-1 în tur) şi FC Barcelona – Napoli (1-1 în tur), iar la 13 martie sunt programate confruntările Atletico Madrid – Inter (0-1 în tur) şi Borussia Dortmund – PSV (1-1 în tur).

Bayern - Lazio 3-0 (Kane 39, 66; De Ligt 45+1)

Echipele de start:

  • Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro; Pavlovic, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Kane
  • Lazio: Provedel; Marusic, Gila, Romagnoli, Pellegrini; Guendouzi, Vecino, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

Min. 90+4, Final de meci!

Min. 66. Goooollll Bayern! Harry Kane trimite simplu în poarta italienilor, după ce şutul lui Sane este respins direct în gheata atacantului!

Min. 46. A început repriza secundă!

Min 45+2. Final de primă repriză!

Min 45+1. GOOOOL Bayern! Thomas Muller a deviat un şut trimis de De Ligt, iar balonul a intrat în poartă!

Min 39. GOOOOOL Bayern! Harry Kane a trimis mingea cu capul în poartă, după ce germanii au ratat numeroase ocazii în prima repriză!

Min 1. A început meciul!


Lazio va forţa o calificare miraculoasă în detrimentul lui Bayern. Italienii s-au impus în turul de la Roma cu scorul de 1-0, graţie penaltiului transformat de Immobile. Meciul de pe Allianz Arena va fi în direct la Prima Sport 1.

Real Sociedad - PSG 1-2 (Mbappe 15, 56; Merino 89)

Echipele de start:

  • Real Sociedad: Remiro; Traore, Zubeldia, Le Normand, Galan; Mendez, Zubimendi, Merino; Kubo, Becker, Oyarzabal
  • PSG: Donnarumma; Hakimi, Beraldo, Hernandez, Mendes; Zaire-Emery, Ruiz, Vitinha; Dembele, Mbappe, Barcola

Min. 90+4. Final de meci!

Min. 89. Gooolll Real Sociedad! Mikel Merino înscrie după ce Donnarumma respinge în faţă o centrare şutată!

Min. 56. Goooollll PSG! Mbappe reuşeşte dubla după pasa perfectă a lui Kang- In Lee!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 15. GOOOOOL PSG! Mbappe a finalizat cu un şut superb şi a deschis scorul!

Min 1. A început meciul!


De cealaltă parte, PSG a rezolvat în mare parte calificarea, după victoria cu scorul de 2-0 din Franţa. Sociedad pare că se află în cădere liberă, după ce a ajuns la opt meciuri, din ultimele nouă, fără victorie în toate competiţiile. Meciul din Spania va fi în direct la Prima Sport 2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri