Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO ǀ Surpriză mare în Salernitana – Inter după un final de meci dramatic

Inter Publicat pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21089707/1/profimedia-0767895625.jpg

Etapa a 29-a din Serie A a început cu un rezultat surprinzător. În direct la Prima Sport 1, Salernitana – Inter Milano s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Gazdele au deschis scorul rapid prin Gosens, care, scăpat singur cu portarul, a transformat o pasă cu capul livrată de Lukaku în minutul 6 al partidei.

Salernitana nu a renunţat la luptă şi deşi a fost condusă aproape tot meciul a reuşit să obţină un egal miraculos. Candreva, în minutul 90, a încercat să trimită o centrare care s-a transformat într-un eurogol şi din cauza unui plasament deficitar al portarului Onana.

În urma acestui rezultat, Inter ajunge la al patrulea meci fără victorie în Serie A. Precedentele 3 confruntări s-au soldat cu eşecuri pentru vicecampioana en-titre a Italiei, care cu 51 de puncte cumulate riscă să piardă locul 4, ultimul ce asigură prezenţa în grupele Champions League. AS Roma (locul 5, 50 de puncte) se va deplasa pe terenul lui Torino, sâmbătă, de la 18:30, într-o confruntare transmisă în direct de Prima Sport 3.

Salernitana ajunge la al 5-lea egal consecutiv în Serie A şi adună 29 de puncte în clasament, fiind situată pe locul 15, fără emoţii în privinţa retrogradării (Verona, locul 18, are doar 19 puncte).

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele