Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

VIDEO | UBT Cluj, victorie palpitantă în deplasare cu CSM Oradea, în reeditarea finalei Ligii Naţionale

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21517980/1/csm-ubt.jpg

”U” Banca Transilvania Cluj a învins în deplasare, vicecampioana CSM Oradea, scor 85-84 (40-46), în etapa a 23-a a Ligii Naţionale, faza Top 10. U BT Cluj rămâne lider neînvins.

Principalii marcatori ai partidei au fost Gotcher 17 puncte, Pearson 16, pentru CSM, respectiv Seeley 19, Măciucă 14, pentru U BT Cluj.

Remarcabilă a fost aruncarea care a stabilit scorul sfertului 3, 65-62, reuşită de Mihai Măciucă (U BT Cluj) de sub propriul panou.

CSM Oradea a luptat exemplar în faţa campioanei, care a fost lipsită de aportul căpitanului Patrick Richard, aflat încă în SUA după decesul tatălui. Pe de altă parte, U BT Cluj nu a riscat nimic la capitolul fizic, având în vedere că joacă un meci decisiv, în 13 martie, pe teren propriu, în sferturile BKT EuroCup, cu London Lions.

În etapa a 23-a, faza Top 10, s-a mai disputat meciul dintre CSM Târgu Mureş – CSO Voluntari 74-92, celelate partide fiind programate, până în 11 martie, între Corona Braşov – CSM Constanţa, FC Argeş Piteşti – Rapid Bucureşti şi CSU Sibiu – Dinamo Bucureşti.

Clasamentul în Top 10 este condus de campioana U BT Cluj, neînvinsă, cu 26 puncte.

Etapa a 23-a programează partide între 15-17 martie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele