Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Universitatea Craiova - Farul Constanţa 1-2. Campioana urcă pe loc de play-off

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21463950/4/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-21-01-2024.jpg

 Farul Constanţa a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Oaspeţii au înscris primii la Craiova, în minutul 15, când Louis Munteanu a şutat, portarul Laurenţiu Popescu a respins până la Rivaldinho şi acesta a deschis scorul. Gazdele au egalat în minutul 36, prin Alexandru Creţu, însă Farul a lovit din nou după şapte minute, prin Louis Munteanu şi elevii lui Hagi au intrat la pauză în avantaj, scor 2-1.

Louis Munteanu a avut şansa unui 3-1, dar Maldonado a scos de pe linia porţii, în minutul 68. Farul s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 6, cu 33 de puncte. Universitatea Craiova are 34 de puncte şi se află pe locul 4.

VIDEO | Universitatea Craiova - Farul Constanţa 1-2 (Creţu 36 / Rivaldinho 15, Munteanu 43), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, R. Silva, Bancu - Al. Creţu, Mateiu - Baiaram, Mitriţă, Ivan - Koljic Rezerve: Lazar, Zajkov, Badelj,
  • Farul: Aioani - Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut - Vînă, Queiros, Deaconu - Grigoryan, Munteanu, Rivaldinho

Minutul 90+5: Final de meci! Farul se impune cu 2-1.

Minutul 86: Nicolas Popescu trimite cu exteriorul la Munteanu, care singur cu portarul reia peste poartă.

Minutul 69: Silva comite o mare eroare şi pasează în spate fără să se uite. Munteanu e pe fază, îl culcă pe Popescu, dar Vlădoiu scoate de pe linia porţii.

Minutul 66: Baiaram reia din 10 metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 51: Mitriţă îl păcăleşte pe Boli şi reia în forţă din careu. Mingea este parată cu greu de Aioani.

Minutul 45+4: Pauză! Farul conduce cu 2-1.

Minutul 43: GOL Farul! Grigoryan găseste o nouă pasă de excepţie, iar Munteanu pătrunde şi îl învinge pe Popescu din careu.

Minutul 36: GOL Universitatea Craiova! Creţu reia o minge deviată din şutul lui Baiaram. Faza a fost analizată la VAR pentru offside.

Minutul 15: GOL Farul! Grigoryan scoate la Munteanu, care trage, dar Popescu parează. Rivaldinho profită şi reia pe respingere.

Minutul 10: Vînă reia puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

Oltenii reîncep campionatul cu un meci de foc împotriva campioanei Farul. Cu toate că se află departe de liderul FCSB, cele două formaţii nu renunţă şi vor da totul pentru a se apropia de primul loc.

Universitatea Craiova se află pe podium, ocupând poziţia a treia cu 34 de puncte după 21 de etape. Echipa din Bănie nu s-a descurcat foarte bine în această perioadă de pregătire de iarnă, în care nu a reuşit să câştige niciun meci din cele două disputate.

"Marinarii" sunt pe 6 în Superligă, cu 30 de puncte acumulate în 21 de etape. Farul a disputat o singură partidă de pregătire în această iarnă, câştigată de elevii lui Gică Hagi cu 2-0 în faţa liderului din Bulgaria, Cherno More.

Ultima întalnire dintre cele două echipe a avut loc în Cupa României, atunci când Craiova a învins-o fară drept de apel pe Farul, scor 4-0. Golurile oltenilor au fost reuşite de Koljic (min. 45+2), Baiaram (min. 52), Kurtic (min. 54) şi Trică (min. 86).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele