Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO ǀ Victorii pentru Napoli, Inter şi AC Milan în etapa a şasea din Serie A

AC Milan Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

Echipa Napoli a învins sâmbătă pe Spezia, scor 1-0, şi a devenit lider în Serie A. AC Milan şi Inter Milano au câştigat şi ele meciurile de sâmbătă şi se află pe locurile 2 şi 4.

Napoli a învins pe Spezia cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Raspadori, din minutul 89. Echipa lui Luciano Spalleti a trecut pe primul loc în clasament, cu 14 puncte din şase meciuri.

Inter Milano a dispus de Torino cu 1-0, Brozovic marcând în minutul 89 golul unei victorii care a urcat echipa sa pe locul 4, cu 12 puncte.

AC Milan s-a impus în deplasare, la Sampdoria Genoa. Milanezii au câştigat meciul cu scorul de 2-1. Pentru ”diavoli” au marcat Messias 6' şi Giroud 67', din penalti. Pentru Sampdoria a înscris Djuricic 57'. Milan a urcat pe locul 2 în Serie A, cu 14 puncte, dar cu golaveraj mai slab decât Napoli.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele