Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”Vom trage linie şi vom vedea”. Patronul lui Sepsi, anunţ cu privire la viitorul lui Bernd Storck

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21501271/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023-1.jpg

Duminică, de la ora 14:00, Sepsi primeşte vizita Universităţii Cluj, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 27 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi transmisiunile din Superliga pot fi urmărite în ofrmat LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

După 26 de etape, Sepsi se află pe locul 10, cu 33 de puncte. Covăsnenii nu traversează o perioadă prea bună, având o singură victorie şi patru înfrângeri în ultimele cinci runde din acest an.

 

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat că are multă răbdare încă cu antrenorul german, iar o analiză cu privire la viitorul său la echipă va avea loc la vară, după finalul de sezon.

Omul de afaceri a punctat că ratarea play-off-ului nu ar fi neapărat sinonimă cu demiterea lui Storck, care în prezent suferă o criză de rezultate.

Ar fi prematur să spun dacă vom continua cu Storck sau nu. Acum eu am încredere în el. Vom vedea ce se întâmplă mai departe. Dacă nu intrăm în play-off, nu e obligatoriu să nu mai continuăm cu el, ba dimpotrivă.

Trebuie să mergem pe drumul pe care l-am început împreună. La vară, vom trage linie şi vom vedea ce se întâmplă”, a spus patronul lui Sepsi, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele