Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Xavi anunţă revirimentul Barcelonei. ”Ne aflăm într-un moment bun şi trebuie să credem”

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21503692/1/profimedia-0762257219-1.jpg

FC Barcelona a dispus pe teren propriu, scor 4-0, de gruparea Getafe, în etapa a 26-a din La Liga.

Catalanii au marcat doar o singură dată în prima repriză, prin Raphinha, în minutul 20, dar au rezoolvat meciul în repriza secundă. Joao Felix a făcut 2-0 în minutul 53, iar Frenkie de Jong a dus scorul la 3-0 în minutul 61.

Elevii lui Xavi au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi au mai înscris odată doar pe final, în minutul 90, prin Fermin Lopez, în minutul 90.

Xavi a anunţat la finalul partidei că încă mai crede în titlu, deşi Real Madrid are 5 puncte avans şi un meci mai puţin jucat.

 

”Întotdeauna este important să câştigăm şi acasă. Trebuia să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Ne-a lipsit un meci convingător. A fost un meci foarte bun. Am arătat că putem ataca bine atunci când înţelegem lucrurile. A fost un meci bun din toate punctele de vedere.

Ne aflăm într-un moment bun şi trebuie să credem.

Am pus presiune pe Girona şi pe Real Madrid. Dar trebuie să ne câştigăm meciurile”
, a spus antrenorul catalanilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele