Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Zeljko Kopic şi-a criticat dur jucătorii. ”Nu am meritat nimic din acest meci”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21527183/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-1.jpg

Hermannstadt a câştigat clar pe teren propriu, 3-0, contra celor de la Dinamo, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Zeljko Kopic a digerat cu greu acest eşec şi a punctat că elevii săi trebui să îşi revină, pentru a progresa în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Nu am meritat nimic din acest meci. Suntem aici, mai avem opt jocuri. Sigur, dacă jucăm aşa, e greu să ne salvăm, dar am arătat recent că putem să facem un fotbal bun.

E fotbal, trebuie să înţelegem că trebuie să progresăm. Hermannstadt e o echipă foarte puternică acasă, echipe mai puternice decât a noastră nu au câştigat aici.

Nu cred în accidente. Dacă eşti puternic, dacă îţi câştigi duelurile, dacă ai posesia, joci mai bine”
, a reacţionat croatul, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele