Ultima oră
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”
”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB ”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB
”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace ”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace

Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”

Liverpool Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21571117/1/profimedia-0826504957.jpg

Toată lumea trebuie să se uite în oglindă, a spus căpitanul echipei Liverpool, Virgil Van Dijk, care le cere coechipierilor săi să se autodepăşească, după eşecul cu Everton, din Premier League.

"Ascultaţi, suntem foarte dezamăgiţi din multe puncte de vedere şi cred că toată lumea trebuie să se uite în oglindă şi să se uite la propriile performanţe şi dacă au dat cu adevărat totul şi dacă vor cu adevărat să câştige campionatul", a declarat fundaşul central pentru Sky Sports.

„Încă luptăm şi mai avem meciuri... Trebuie să ne concentrăm din nou", a declarat olandezul.

Echipa engleză FC Liverpool a pierdut miercuri seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în faţa concitadinei Everton, în etapa a 34-a din Premier League.

Liverpool rămâne pe locul secund în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Everton este pe locul 16, cu 33 de puncte. Lider în clasament este Arsenal, cu 77 de puncte, iar pe locul 3 se află Manchester City, cu 73 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele