Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Anunţ oficial! Starul lui United şi-a prelungit contractul

Manchester United Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21086018/1/profimedia-0766754985.jpg

Anunţ oficial! Starul lui United şi-a prelungit contractul

Fundaşul englez Luke Shaw şi-a prelungit contractul cu Manchester United până în 2027, a anunţat, marţi, clubul britanic.

Fundaşul stânga (29 de selecţii) a venit la Southampton în 2014 şi a jucat 249 de meciuri pentru cei de la United, dintre care 36 în acest sezon.

”Luke este un jucător extrem de important pentru grup, a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi (...) şi a adăugat o mentalitate de lider la celelalte calităţi excelente ale sale”, a declarat John Murtough, directorul de fotbal al clubului.

În prezent, locul 5 în Premier League, Manchester United a câştigat Cupa Ligii şi este calificată în semifinalele Cupei Angliei şi în sferturile de finală ale Ligii Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri