Ultima oră
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup
S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România

Bergodi, făcut praf după demiterea de la Rapid: „Să se ducă la el în Italia”

Rapid Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21561749/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-3.jpg

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid, după ultimele rezultate dezastruoase.

Marţi, în urma unei şedinţe maraton, conducătorii din Giuleşti şi antrenorul italian şi-au strâns mâna. Ruptura vine după ce Rapid a ajuns la patru înfrângeri consecutive şi este singura echipă din România care nu a obţinut niciun punct după finalul sezonului regular.

În locul lui Bergodi a fost numit, cel puţin până la finalul sezonului, Bogdan Lobonţ, care va fi ajutat de Adrian Iencsi. 

Vivi Răchită nu l-a iertat pe Bergodi

Vivi Răchită nu s-a putut abţine şi a răbufnit când a venit vorba de tehnicianul italian. Fostul jucător de la Steaua Bucureşti este de părere că Bergodi ar trebui să îşi vadă de cariera de antrenor la el în ţară, în România fiind mulţi antrenori tineri care nu sunt văzuţi din cauza celor străini.

„Era o clauză de 200.000 de euro, probabil au ajuns la un numitor comun să plătească o sumă de bani şi să plece Bergodi. Să se ducă la el în Italia, are 60 de ani, să lase antrenorii tineri români care sunt destui şi care nu au unde să antreneze din cauza antrenorilor străini, care vin în ţară şi ocupă locuri.

O să spună unii că nu sunt antrenori români de valoare. Sunt, dar trebuie ajutaţi, lăsaţi să îşi facă meseria, îndrumaţi şi băgaţi în circuit. Exact ca la jucătorii români care termină junioratul, media este că 1 din 100 de jucători ajung profesionişti”, a spus Răchită, conform Fanatik.

Ofere în lanţ pentru Marius Şumudică

Deşi Marius Şumudică este cel mai vehiculat nume ca posibilă variantă pentru banca Rapidului, fostul tehnician de la Gaziantep nu a primit deocamdată ofertă de la echipa sa de suflet şi a anunţat că e dorit de alte cluburi, ambele din Turcia, acolo unde a activat ultima dată.

„Sunt în contact acum cu două echipe din Turcia, una din prima ligă, şi cu una care e aproape să promoveze din liga a doua, una cu un proiect foarte interesant. Prioritatea pentru mine rămâne străinătatea”, a declarat Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

Recent, Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti, care în cele din urmă l-a instalat pe Laszlo Balint.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele