Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

Canada ne mai ”fură” o sportivă. Anunţul făcut de Diana Belbiţă

UFC Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19359657/1/bel.jpg

După Bianca Andreescu, o altă sportivă cu origini româneşti a luat cetăţenia canadiană. Este vorba de luptătoarea de UFC Diana Belbiţă(23 de ani).

Sportiva născută la Drobeta Turnu-Severin s-a stabilit de ceva timp în localitatea Hamilton, unde se şi antrenează, iar de curând a anunţat că va reprezenta în competiţii ”ţara frunzei de arţar”:

"Aş prefera ca lumea să nu mă mai judece pentru alegerile pe care le fac, pentru că nu sunt singurul luptător care a plecat din România şi a venit în Canada. Despre Canada aş putea spune că e ţara în care m-am regăsit. Un singur lucru aş putea spune că nu-mi place în Canada e că e frig", a spus Diana pentru Antena Sport.

Belbiţă a disputat 18 partide în UFC, dintre care a câştigat 13(5 KO) şi a suferit 5 înfrângeri, fiind cea mai bună luptătoare de UFC a ţării, pe când mai avea încă cetăţenia.

  • Posturile LOOK readuc UFC în România, toate galele din acest an urmând să fie transmise de posturile noastre.
  • UFC revine în direct pe Look Sport cu o nouă gală spectaculoasă, joi dimineaţă, de la ora 4:00.  Gala poate fi revăzută în premieră pe Look Plus, joi, de la 23:00.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele