Ultima oră
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”

Conor McGregor va anunţa un meci la 1 ianuarie. ”Va fi cea mai mare revenire din istoria sportului”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/21446547/1/mcg.jpg

Conor McGregor, care nu a mai evoluat din 2021, afirmă pe reţelele de socializare că va anunţa o "luptă" pe 1 ianuarie şi că va fi "cea mai mare revenire din istoria sportului".

"Cea mai mare revenire din istoria sportului", a scris el pe contul său X (Twitter). "Voi anunţa data meciului meu şi adversarul meu în ziua Anului Nou 2024", a mai postat el.

Conor McGregor, în vârstă de 35 de ani, a luptat ultima dată în meciul pierdut în faţa lui Dustin Poirier, în iulie 2021. De atunci, zvonurile privind o revenire au circulat în mod regulat.

Şeful UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White, care visează la o revenire pentru mult aşteptatul UFC 300 din aprilie anul viitor, a confirmat recent existenţa unor negocieri cu Conor McGregor: "Vom găsi o soluţie. Suntem în discuţii".

Dar nu este exclus ca revenirea lui Conor McGregor în competiţie să aibă loc în afara UFC. "Saudiţii vorbesc cu mine să mă lupt cu Manny Pacquiao", a declarat el recent pe reţelele de socializare, sugerând că nu ar fi imposibil pentru el să participe la un meci de box foarte profitabil.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele