Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Ce a spus oficialul lui Hermannstadt după înjumătăţirea suspendării lui Ţicu. ”Iancu nu va juca alte câteva luni”

Hermannstadt Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21398460/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Dani Coman a reacţionat, după ce pedeapsa lui Ţicu a fost înjumătăţită şi a revenit pe teren în meciul Petrolul - FC Botoşani 2-1, în care a şi marcat. 

Valentin Ţicu a primit, iniţial, 16 etape de suspendare după ce l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu, fotbalist la Hermannstadt. Jucătorul Petrolului a decis să facă recurs, iar comisia a redus pedeapsa la doar 8 etape de suspendare, astfel că a putut juca în partida cu Botoşani.

Preşedintele lui Hermannstadt consideră că reducerea pedepsei a fost una corect, spunând că fundaşul nu avut intenţia de a-l accidenta pe Iancu.

”E vorba despre un fotbalist şi cel mai important e ca el să joace. Din păcate, Iancu nu va juca alte câteva luni de acum înainte. Nu m-a interesat mult ce se întâmplă cu Ţicu. Dacă aşa s-a decis… pe noi nu ne afectează cu nimic.

Să îl ajute Dumnezeu să fie sănătos, să ajungă la naţională, pentru că e un jucător bun. Nu avem nimic de reproşat comisiei. Este adevărat că am refuzat, nu puteam influenţa nicicum comisia.

Noi am spus foarte clar, şi anume că nu a fost o intervenţie voită, chiar dacă a intervenit periculos. Nu stăm în banii ăia, lui Iancu i-am mărit contractul pentru perioada în care va sta în afara terenului.

Ne interesează jocul nostru, să fim mai buni de la zi la zi şi să demonstrăm că suntem mai buni decât Petrolul sau alţii indiferent de ce se întâmplă. Pe mine mă interesează echipa mea, dacă noi suntem bine, ne putem lupta cu orice echipă din campionatul intern”, a spus Dani Coman, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele