Ultima oră
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”

Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”

Hermannstadt Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21571658/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-cupa-romaniei-betano-sferturi-de-finala-03-04-2024-2.jpg

Hermannstadt a câştigat pe teren propriu, 2-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Sibienii au deschis scorul pe teren propriu, în minutul 38 al meciului cu Petrolul, când Valerică Găman a înscris cu o lovitură de cap. În repriză secundă, ploieştenii nu au mai avut pretenţii ofensive şi, în minutul 75, Ianis Stoica a stabilit scorul final al înfruntării: 2-0 pentru Hermannstadt, care devine lider în play-out, având acelaşi număr de puncte cu UTA, 31, dar un golaveraj mai bun. Petrolul este pe locul al cincilea, cu 26 de puncte.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, a declarat la finalul meciului că e mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi de efortul făcut.

De asemenea, tehnicianul a subliniat că meciul a fost unul plin de ”presiune”, însă sibienii au reuşit să le facă faţă prahovenilor şi să obţină punctele dorite.

”E adevărat, chiar dacă a fost un meci de luptă, am controlat prima repriză. A fost presiune. Au venit fazele fixe şi ne-au reuşit. Pe astfel de terenuri, cine marchează primul câştigă meciul. Îmi felicit băieţii pentru efortul făcut. 

Petrolul are jucători de calitate cu care poate face diferenţa. În a doua repriză ne-au pus probleme. Jocul lor a făcut ca noi să ne retragem puţin. Am urmărit aceste pase în spatele fundaşilor. Pentru că era clar că ei vor risca mai mult. Ne-a ieşit, a venit şi golul de 2-0. E o victorie muncită şi meritată.

Zic eu că suntem printre puţinele echipe care nu să spun că le-am citit  jocul, dar am avut în meciul direct (n.r. vs. Oţelul Galaţi) un meci foarte bun, cu agresivitate. E o echipă foarte bună, pe stilul lui Dorinel”, a spus Marius Măldărăşanu după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele