Ultima oră
VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat
”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste ”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste
Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene” Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”
VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională
VIDEO | FCSB - Farul 2-1. E gata! A venit titlul aşteptat de 9 ani VIDEO | FCSB - Farul 2-1. E gata! A venit titlul aşteptat de 9 ani
VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate

Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Baschet Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21539384/1/twiiter.jpg

Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Părinţii lui Kobe Bryant au stârnit controverse prin scoaterea la licitaţie a unei replici a primului său inel de campion cu Los Angeles Lakers, scrie lequipe.fr.

Kobe a dăruit tatălui său Joe o replică a inelului de aur cu patruzeci de diamante încrustate, câştigat în 2000.

Acelaşi inel poate fi găsit acum pe site-ul de licitaţii Goldin. În Los Angeles, unde tot ceea ce are legătură cu idolul decedat la 26 ianuarie 2020 rămâne un subiect sensibil, alegerea lui Joe şi a soţiei sale Pam a reînviat amintiri legate de relaţiile uneori tensionate din cadrul familiei Bryant.

Atunci când Lakers l-au recrutat pe acest copil-minune de 17 ani în 1996, părinţii şi cele două surori ale sale au venit cu el la Los Angeles. Erau o familie foarte unită. Apoi, în 1999, tânărul Kobe s-a îndrăgostit de o liceană, Vanessa Laine, şi totul s-a întâmplat foarte repede între ei. Prea repede pentru părinţii lui.

"Aş fi preferat ca el să nu se grăbească", recunoaşte tatăl său. Fiul său sugerează că şi tatăl şi mama sa ar fi preferat o iubită de culoare în locul unei latino-americane. Părinţii nu au mers la nunta din aprilie 2001. Nu au asistat nici la finala NBA câteva săptămâni mai târziu, în ciuda faptului că se juca acasă, în Philadelphia.

Părinţii săi au fost prezenţi în anul următor, când Lower Merion High School i-a adus un omagiu, dar au stat departe de Vanessa. Legăturile cuplului cu familia s-au întărit după naşterea Nataliei, primul lor copil, în 2003.

Dar zece ani mai târziu, Bryant a descoperit zeci de suveniruri, inclusiv şi inelul din 2000  şi o minge semnată de jucătorii de la Lakers, scoase la licitaţie fără autorizaţia sa. "Când tu dai, dai, dai şi DAI şi ei iau, iau, iau, şi IAU, în ce moment spui stop?", a întrebat un fiu "profund rănit" pe Twitter.

El şi-a dat în judecată tatăl şi mama sa, care au acceptat un avans de 450.000 de dolari pentru a cumpăra o casă în Las Vegas. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere extrajudiciară: Joe şi Pam au putut să vândă câteva obiecte, dar au fost nevoiţi să îşi ceară scuze public. Kobe nu a iertat însă. În 2016, după un ultim meci fără părinţii săi în tribune, el a declarat pentru revista ESPN că "relaţia noastră este de rahat".

Moartea tragică într-un accident de elicopter o aduce pe Vanessa mai aproape de socrii ei. În 2021, ea i-a invitat la ceremonia de includere a soţului ei în Hall of Fame. "Pam şi Joe, vă mulţumesc că l-aţi crescut pe Kobe pentru a fi excepţional", le-a spus ea.

Trei ani mai târziu, ei au decis să vândă unul dintre cadourile lăsate de copilul lor. Cumpărătorii au timp până sâmbătă, 30 martie, pentru a licita, iar suma se aşteaptă să depăşească 140.000 de dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele