Ultima oră
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”
FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina

Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21573882/1/becali.png

Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că trebuie neapărat să aducă la echipă şapte sau opt jucători, deoarece doreşte ca în sezo ul viitor echipa să ajungă în cupele europene cât mai departe.

“Noi nu trebuie să uităm niciodată şi trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc. Dinamo, Rapid... Ăsta este meritul meu, că am ţinut echipa tot timpul în frunte. Ce s-a întâmplat în seara asta este cununna. Noi am câştigat en fanfare. Putea să fie 5-1. Acum suntem campioni. Să se bucure toată lumea... Acum noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta.

Pentru ce l-am luat? Dacă nu mergem în cupele europene degeaba. Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene. Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Din campionatul românesc vreo trei îi ştiu. Alibec, poate Louis Monteanu, mai sunt şi de la Craiova... Vreau să iau jucători pe care mâine să-i pun să joace”, a spus Becali la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele