Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca

Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21573802/1/juv-ac.jpg

Juventus Torino a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea AC Milan, într-un meci din etapa 34-a din Serie A.

În prima repriză meciul a fost echilibrat, fără emoţii la cele două porţi. Vlahovic a ratat pentru Juventus în minutul 45+2, apoi Sportiello, portarul milanezilor, a avut două intervenţii sigure (minutele 50 şi 73), pentru ca în minutul 85 să bâlbâie o minge care a ajuns la Rabiot. Francezul a şutat, dar în Malick Thiaw, care se afla înfaţa porţii goale, şi mingea a ieşit în corner.

S-a terminat la egalitate, 0-0. AC Milan e pe locul secund, cu 70 de puncte, în timp ce Juventus se află pe locul 3, cu 65 de puncte, la doar trei puncte de ocupanta locului 4, Bologna.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele