Ultima oră
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul

Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top

Staruri din fotbal Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21586695/1/profimedia-0833438458.jpg

Cristiano Ronaldo a jucat ultima dată în Europa la Manchester United, iar din tomana anului 2022 evoluează în Arabia Saudită, pentru echipa Al-Nassr.

Starul portughez continuă să fie într-o formă excelentă, reuşind să marcheze 33 de goluri şi să livreze 10 pase decisive în cele 28 de partide disputate în acest sezon.

Cristiano Ronaldo, dorit de Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen a devenit campioana Germaniei pentru prima dată în istorie după un sezon de vis în care, cel puţin până acum, este neînvinsă în toate competiţiile, cu 49 de meciuri consecutive fără eşec.

Pentru a continua forma din acest sezon şi a face performanţă în UEFA Champions League, nemţii au pregătit un transfer bombă. Conform jurnalistului Mutab Bin Abdullah din Arabia Saudită, echipa lui Xabi Alonso vrea să îl transfere pe Cristiano Ronaldo de la Al Nassr.

Cei doi au fost colegi în perioada 2009-2014, în care au evoluat pentru Real Madrid, iar tehnicianul spaniol pune presiune pe conducere pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo la Bayer Leverkusen.

„Clubul german Bayer Leverkusen, la insistenţele lui Xabi Alonso, vrea să îl transfere pe jucătorul lui Al Nassr şi cel mai bun fotbalist din lume, Cristiano Ronaldo”, a fost anunţul jurnalistului arab.

Bayer Leverkusen este deja campioana Germaniei, iar „Farmaciştii” au reuşit şi calificarea în finala Europa League, după ce s-au impus în dubla cu AS Roma, scor 4-1 la general. 

mail-share icon Email
viewscnt