Ultima oră
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden

Corvinul Hunedoara, faţă în faţă cu istoria. ”Cred că va fi un meci disputat, poate chiar mai greu decât cel cu CFR”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21561816/1/cor.jpg

Corvinul primeşte vizita lui FC Voluntari, miercuri, de la 19:00, în cadrul primei semifinale din Cupa României. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Corvinul s-a calificat în semifinalele Cupei României în urma unei victorii categorice pe teren propriu, atunci când hunedorenii au produs surpriza şi eliminat multipla campioană CFR Cluj, scor 4-0.

Trupa pregătită de Maxim Florin ocupă locul 3 în Liga 2, fără drept de promovare, dar speră la câştigarea trupei care le-ar asigura un loc în cupele europene.

Bogdan Apostu este impresarul care să ocupă de transferurile formaţiei ce a produs surpriza plăcută a acestui sezon. Acesta consideră disputa cu ilfovenii chiar mai greu decât cel cu CFR.

 

”Nu este cazul să ne culcăm pe o ureche, aceeaşi echipă a eliminat-o pe FCU la Craiova. Nu sunt de neglijat, până la urmă acolo joacă fotbalişti precum Cascini, Florea, buni pentru Liga 1.

Cred că va fi un meci disputat, poate chiar mai greu decât cel cu CFR Cluj pentru Corvinul. Şi spun asta sincer”,
a spus impresarul, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele