Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21562116/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-voluntari-cupa-romaniei-betano-semifinala-17-04-2024.jpg

Corvinul a învins pe teren propriu, scor 3-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, şi este prima calificată în finala Cupei României.

Hunedorenii vor juca pentru prima oară în istorie finala acestei competiţii.

Alexandru Neacşa (32 de ani) a fost unul din cei mai buni jucători ai partidei. El a reuşit să îşi treacă numele şi pe tabela de scor.

”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună, aşa cum ne spunem noi. E un vis pe care îl aveam încă de la început, greu de atins, dar uitaţi-ne aici.

Pe parcursul meciului am văzut că am spaţiu să intru la interior, pe piciorul meu stâng, am ştiut că dacă mă eliberez acolo şi dacă prind spaţiu o să prind poarta şi eram convins că o să înscriu.

Chiar mă gândeam să vină cât mai repede acel moment. Mă bucur foarte tare că s-a întâmplat, am putut să ne desprindem pe tabelă, la scorul de 1-1 şi cred că acolo s-a jucat această partidă”
, a declarat Neacşa, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele