Ultima oră
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă

Costel Gâlcă începe ”revoluţia” la Universitatea Craiova. Primul jucător la care renunţă oltenii

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21562972/1/437535609-809540467870704-1698469826787349837-n.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova! Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Gâlcă pregăteşte atent lotul pentru sezonul viitor şi s-a aflat cine este primul jucător ce părăseşte formaţia olteană.

 

Conform Fanatik, Zvonimir Kozulj (30 de ani) a plecat din România din cauza unor probleme personale. Este foarte posibil ca el să nu se mai întoarcă la formaţia din Bănie.

Mijlocaşul central bosniac a semnat cu oltenii la început de an un contract valabil până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane.

Zvonimir a mai evoluat în trecut la Hajduk Split, NK Siroki Brijeg, Pogon Szczecin, Gaziantep, Branitelj Mostar, NK Vitez, Eyupspor şi Zrinjski Mostar.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri