Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

CSA Steaua rămâne fără un jucător. Acesta ajunge în Superliga

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21448908/1/csa.jpg

Ionuţ Pop, (26 de ani) pleacă de la CSA Steaua şi revine la Hermannstadt, club care l-a cedat sub formă de împrumut la divizionara secundă, informează oradesibiu.ro. Acesta va fi păstrat cel mai probabil în lotul pregătit de Marius Măldărăşanu şi va fi rezerva lui Cătălin Căbuz.

Pop are un CV impresionant la juniori, trecând pe la AS Roma. Ulterior a ajuns la Fidelis Andria şi Alessandria.

”Militarii” sunt acoperiţi în acest moment pe postul de portar, acolo unde îi au pe: Horia Iancu (29 de ani) şi pe Adrian Frânculescu (18 ani).

A început curăţenia generală la CSA Steaua! Daniel Opriţa a anunţat că renunţă la 5 jucători

 

Jucătorii Tsvetelin Chunchukov, Mario Topuzov, Alexandru Boiciuc, Alexandru Buziuc şi Rareş Enceanu nu mai intră în vederile stafului tehnic al Stelei.

Steaua Bucureşti a încheiat anul 2023 pe locul 7 în Liga a II-a, cu 22 de puncte, unul mai puţin decât ultima poziţie care permite accesul în play-off (ocupată de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe 24 februarie 2024, cu etapa a 16-a, când Steaua va evolua în deplasare cu CSM Reşiţa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele