Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Emil Săndoi dă vina pe ghinion. ”E dureros, dar zic că suntem în creştere”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21236834/1/romania-u21-ucraina-u21-euro-2023-24-06-2023-1.jpg

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei.

”Tricolorii” au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

Emil Săndoi este de părere că naţionala ţării noastre a avut mult ghinion în disputa cu ţara vecină.

”Ucraina a fost peste noi ca posesie, poate că a şi avut ocaziile mai clare, dar şi noi am avut ocazii în momente cheie ale jocului. A fost şutul lui Octavian Popescu fix înainte de deschiderea scorului.

E dureros, dar zic că suntem în creştere ca nivel de joc. Acum înţelegem ce înseamnă acest nivel al competiţiei. Neavând o campanie de calificare, nu am fost pregătiţi. Am şi întâlnit Spania ca prim adversar. Parcă toate au fost împotriva noastră, aţi văzut şi cu Screciu, l-am aşteptat, astăzi a trebuit să iasă.

E incredibil, parcă toate ni se întâmplă numai nouă. Credeţi că mai e vreo problemă contractul? Nu e o problemă. Vom vedea ce se va întâmpla”
, a spus selecţionerul Săndoi, pentru TVR 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele