Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Emil Săndoi, după eliminarea României U21 de la CE: ”Sunt fairplay, vreau să stau cu fruntea sus!”

România U21 Publicat pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21240205/1/romania-u21-ucraina-u21-euro-2023-24-06-2023-2.jpg

Selecţionerul Emil Săndoi a declarat, marţi seară, că şi-a încheiat contractul cu FRF, după meciul tricolorilor mici cu Croaţia, scor 0-0.

"Un joc încins, parcă am avut puţin de suferit. Am pierdut uşor mingea, dar Fane Târnovanu a făcut un meci foarte bun. Este un nivel foarte ridicat, poate nu am fost pregătiţi....jucători accidentaţi, ritm infernal....Cred că am fost deficitari la posesie. Ca selecţie, nu-mi reproşez nimic...poate o lipsă de inspiraţie cu Spania....Eu termin contractul, acum la final, dar nu cred...nu m-am agăţat de contracte...Sunt fairplay, vreau să stau cu fruntea sus, cred că avem probleme, la copii, juniori...", a spus Săndoi.

România U21 a încheiat la egalitate marţi seara cu Croaţia U21, scor 0-0, şi a parăsit turneul final al Campionatului European U21 în faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele