Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21568793/1/ndicka-1.jpg

Evan Ndicka de la AS Roma, care s-a prăbuşit în timpul unui meci din etapa a 32-a din Serie A, a primit undă verde din partea medicilor pentru a-şi relua activitatea fizică.

"Evan Ndicka a fost supus unei serii de examene cardiologice şi pulmonare de nivel trei, care au confirmat absenţa oricărei patologii cardiace şi recuperarea pneumotoraxului minim observat" după meci, a explicat Roma. "Ca urmare, jucătorul poate relua activitatea fizică, care va rămâne sub supraveghere", a adăugat aceasta.

Roma, locul 5 în campionatul Italiei şi calificată în semifinalele Ligii Europa, unde va înfrunta pe Bayer Leverkusen, nu a oferit un calendar pentru revenirea lui Ndicka în competiţie.

Fundaşul în vârstă de 24 de ani s-a prăbuşit pe teren la 14 aprilie, în minutul 70 al meciului dintre Udinese şi AS Roma, din etapa a 32-a a campionatului italian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele