Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Guardiola a fost operat! Anunţul clubului Manchester City

Manchester City Publicat pe 22 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21292066/1/profimedia-0768722994.jpg

Manchester City a anunţat, marţi, că tehnicianul Pep Guardiola a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de o problemă la spate. Clubul a explicat că tehnicianul suferea de o perioadă de dureri puternice de spate şi că operaţia a avut loc la Barcelona.

  • Premier League se vede pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primapaly.ro!
  • Meciurile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

Pep Guardiola a fost supus astăzi unei operaţii de rutină pentru o problemă la spate. Toată lumea de la Manchester City îi urează lui Pep o recuperare rapidă şi aşteaptă cu nerăbdare să-l revadă în curând la Manchester.

Operaţia a fost un succes, iar Pep se va recupera la Barcelona”, a precizat gruparea engleză.

În absenţa lui Guardiola, antrenorul secund Juanma Lillo va prelua pregătirea primei echipe şi conducerea tehnică la meciuri.

Tehnicianul ar urma să îşi reia activitatea după următoarea pauză internaţională.

Fundaşul John Stones va fi indisponibil până după pauza internaţională pentru Manchester City

Fundaşul echipei Manchester City, John Stones, va fi indisponibil până după pauza internaţională, a anunţat managerul Pep Guardiola. Stones, în vârstă de 29 de ani, acuză o problemă musculară încă din pre-sezon şi a lipsit de la primele două meciuri ale lui City în Premier League, fiind rezervă la victoria din Supercupă.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro!
  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet.

Următoarea pauză internaţională este între 4 şi 12 septembrie. Stones ar putea rata meciul de calificare al Angliei la Euro împotriva Ucrainei şi un amical împotriva Scoţiei, ambele programate în septembrie.

El va lipsi de la următoarele două meciuri ale lui City în Premier League, împotriva lui Sheffield United, pe 27 august, şi Fulham, pe 2 septembrie.

Clubul este, de asemenea, lipsit de mijlocaşul cheie Kevin de Bruyne, care a suferit o intervenţie chirurgicală la picior şi ar putea lipsi patru luni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele