Ultima oră
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV

Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”

Manchester City Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21563216/1/profimedia-0865841972.jpg

Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City.

După 3-3 la Madrid, Real a fost echipa care a deschis scorul pe City of Manchester Stadium. Vinicius Junior a centrat şi Rodrygo a înscris, aduncându-i pe oaspeţi în avantaj. City a replicat prin bara lui Haaland, din minutul 19, dar oaspeţii au trecut din nou pe lângă gol cinci minute mai târziu. Gadele au dominat prima repriză, însă golul a venit în minutul 76. Rodri i-a trimis lui Doku, acesta a centrat, Rudiger a gafat şi De Bruyne a înscris, egalând situaţia pe tabelă şi la general. Cu 4-4 scor cumulat, meciul a intrat în prelungiri, care nu au adus nimic nou pe tabelă, astfel încât calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Seria penaltiurilor a fost deschisă de Julian Alvarez, de la City, care a transformat cu siguranţă. Ederson a apărat şutul lui Modric, iar Bernardo Silva a tras pe centru, ca la antrenament, portarul madrilen Lunin prinzând balonul. Bellingham a egalat, înscriind în dreapta portarului. Lunin a apărat la Kovacic  şi Lucas Vazquez a marcat pentru Real. Foden a menţinut pe City în joc, înscriind, dar Nacho a făcut 3-2 pentru Real. Portarul Ederson a înscris şi el pentru gazde, dar madrilenii s-au calificat după lovitura transformată de Rudiger, şi Real va înfrunta pe Bayern Munchen în semifinale.

Erling Haaland, distrus de britanici după eşecul cu Real

Erling Haaland nu a avut o evoluţie convingătoare în dubla cu Real Madrid, ceea ce a adus critici asupra sa. În cele 180 de minute jucate, norvegianul nu a bifat niciun gol sau assist, a avut doar 11 pase complete şi un singur şut pe poartă, primind notele 6.5 şi 7. Ba mai mult, Haaland a cerut să fie schimbat după primele 90 de minute din partida retur.

Britanicii de la GOAL au scris despre prestaţia superstarului „cetăţenilor” din a doua manşa a dublei cu Real Madrid şi au remarcat faptul că acesta a fost din nou şters într-un joc atât de important pentru Manchester City.

„Încă un meci mare, încă un joc în care Haaland nu se poate impune. A căzut îngrozitor sub aşteptări, iar în patru meciuri împotriva lui Real, unde ar fi destinat să ajungă într-o bună zi, nu a arătat nimic.

Haaland a fost încătuşat de Antonio Rudiger. Nu a putut să-şi desfăşoare jocul, iar după 90 de minute i-a cerut lui Guardiola să-l scoată de pe teren”, au scris englezii.

Erling Haaland, criticat dur de o legendă a fotbalului englez

Roy Keane, legenda lui Manchester United, a analizat prestaţia lui Haaland şi a comparat-o cu cea a unui jucător din ligile inferioare.

„Jocul său general, săptămână de săptămână, nu este nici pe departe suficient de bun. E cel mai bun din lume când vine vorba de opţiunile pe care le oferă coechipierilor săi când e în faţa porţii. Dar restul jocului său este cel al unui jucător de liga a patra.

 

Nu ştiu care este marea problemă. Pot să îl laud pe Erling Haaland în fiecare săptămână, dacă vreţi. Dar jocul său, în general, este cel al unui jucător de liga a patra. Şi mă bucur că nu sunteţi de acord cu mine, nu mă aştept ca oamenii să fie de acord cu mine.”, a declarat Roy Keane, citat de Mirror.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele